TWOJE KONTO
Usuwanie konta i danych.
Możesz usunąć konto CosmoInside również wtedy, gdy logujesz się przez Facebook lub Google.
Usuń konto w aplikacji
1. Zaloguj się do obecnej aplikacji CosmoInside.
2. Otwórz Profil → Prywatność i konto.
3. Wybierz usunięcie konta, przeczytaj informację o skutkach, wpisz wskazaną frazę potwierdzającą i zatwierdź operację.
Usunięcie jest trwałe. Nie wybieraj go, jeśli chcesz tylko wylogować się lub odłączyć Facebooka albo Google od konta.
Nie możesz się zalogować?
Napisz na kontakt@cosmoinside.pl z adresu powiązanego z kontem i poproś o usunięcie danych. Jeśli to niemożliwe, opisz sytuację; przed wykonaniem żądania możemy poprosić o informacje potrzebne do bezpiecznego potwierdzenia, że konto należy do Ciebie. Nie wysyłaj hasła ani kodów logowania.
Co zostanie usunięte
Usuwamy konto logowania i powiązane z nim dane w bazie aplikacji, w tym profil, ankietę, ulubione, kosmetyczkę, zgłoszenia brakujących produktów i zapisane analizy. Kopie zapasowe i logi usługodawców podlegają odrębnym cyklom retencji; dane wymagane do konkretnego obowiązku prawnego lub sporu mogą pozostać przez niezbędny okres. Szczegóły opisuje polityka prywatności.
Usunięcie konta CosmoInside nie usuwa Twojego konta Facebook ani Google. Możesz osobno odłączyć CosmoInside w ustawieniach wybranego dostawcy logowania.